SteelSeries Revolutionerer Gaming lyd med Alias-serien af Mikrofoner

Mikrofonen er designet specifikt til gamere, og lover at hæve gaming- og streamingoplevelsen til nye højder.

Steelseries har via. en pressemeddelelse skrevet følgende:

SteelSeries har netop løftet sløret for en betydningsfuld tilføjelse til deres produktudvalg – Alias-seriens mikrofoner drevet af Sonar. Denne lancering markerer et bemærkelsesværdigt skridt fremad som den første mikrofonløsning, der er målrettet gamere, og som forventes at forbedre gaming- og streamingoplevelsen på flere niveauer.

Med mere end to årtiers erfaring dedikeret til at løse udfordringer for gamere og gøre hver spilsession uforglemmelig, introducerer SteelSeries nu Alias-mikrofoner drevet af Sonar for streamere og opfylder mottoet “Gamere har nu en stemme.” 

Gamere er kendt for deres entusiasme, passion og evne til at formidle spiloplevelser med personlighed og stil. De eksisterende mikrofoner på markedet imødekommer ikke altid disse behov og tillader ikke brugerne at være dynamiske, mens Alias-mikrofoner giver gamere den frihed og alsidighed, de søger. Andre har introduceret mikrofonløsninger, der er “4-i-1,” men de mestrer ingen af disse funktioner på samme niveau som Steelseries Alias-mikrofon gør. 

At streame og samtidig producere indhold kan være en udfordrende opgave. Nyheds-værter kan koncentrere sig om deres udsendelse, fordi de har en hel produktionsteam til at hjælpe dem, mens streamere ofte arbejder alene. Efter tre års udviklingsarbejde udfordrede SteelSeries den eksisterende norm og designede en løsning for netop dette problem, der skaber det ultimative mikrofonsystem til gamere og streamere. Denne hardware- og softwarekombination gør det muligt for streamere at lyde som professionelle uden at skulle være eksperter. Nu kan enhver gamer lyde som var de i et professionelt studie, præcis som deres yndlings pro-streamere og indholdsproducenter. 

Ehtisham Rabbani, CEO for SteelSeries, udtaler:

“For mange er gaming ikke kun en hobby, det er en passion og en livsstil, så at have det bedste tilbehør er afgørende for at gøre oplevelsen fantastisk hver gang. I årtier har SteelSeries været lige så passionerede omkring at bringe innovative produkter i topklasse til markedet, som gamere er ved gaming selv. Med lanceringen af vores Alias-mikrofoner drevet af Sonar for streamere giver vi nuværende gamere, streamere og indholdsproducenter mulighed for at skabe fantastiske streams og indhold i mange år fremover.” 

Alias-mikrofoner har en specialbygget 1″ kondensatorkapsel, der er tre gange større end standard mikrofonkapsler, hvilket sikrer nøjagtig optagelse af enhver gamers stemme. Et nøje afstemt kardioid kapselmønster reducerer baggrundsstøj og skaber en optimal løsning til nøjagtig og effektfuld vokaloptagelse – og den eneste løsning, der er nødvendig for streaming. En specialbygget støddæmper absorberer vibrationer og giver gamere mulighed for at være energiske under deres streams. Resultatet er et strømlinet mikrofonkabinet, der er specifikt designet til gamere. 

For at forsyne Alias-mikrofonkabinettet har SteelSeries udviklet en kraftfuld turbomotor kendt som Sonar for streamere. Denne gratis studiekvalitets softwarepakke giver gamere et alt-i-ét lydstudio og leverer alt, hvad en streamer har brug for til lydproduktion i høj kvalitet. Streamere kan drage fordel af en uafhængig 10-bånds parametrisk EQ med broadcast-forudindstillinger for dybere vokaler, lydrouting, præcisionstuning og mixing samt ClearCast AI-støjreduktion, der får selv det mest støjende rum til at lyde som et lydstudie. Professionelle softwareblandingsværktøjer som kompressoren og begrænseren fjerner behovet for yderligere lydprogrammer eller plugins. Sonar er kompatibel med standard videostreamingssoftware (OBS, Streamlabs osv.) og bruger CPU i stedet for GPU-behandling for at undgå framerate-nedbrud. 

Ved at kombinere disse to elementer (Alias-mikrofoner og Sonar for streamere) forenes den ultimative kvalitet, klarhed og kontrol for gamere og deres streams. Alias-serien af mikrofoner drevet af Sonar for streamere fås i to varianter: 

Alias – Lydkvalitet og alsidighed i én. 

Dagene med standardmikrofoner til gaming er ovre. Endelig er her en mikrofon, der er fuldstændig dedikeret til gaming og streaming. Alias er den første mikrofon, der er designet fra bunden specifikt til gamere for at levere en broadcast-kvalitet på 24 bit/48 kHz. Mikrofonen opfanger hver eneste detalje af en gamers stemme med ekstrem nøjagtighed for at opdatere streams og indhold med ren og kraftfuld lyd. For at holde gamere opdateret undervejs viser Alias-mikrofonen mikrofonens topniveau med en 5-trins LED-indikator, som skifter til en tydelig rød “X”, når mikrofonen er muted. Realtids-mikrofonovervågning er også mulig med kablede hovedtelefoner, og den indbyggede RGB-belysning og 5-trins LED tilbyder 16,8M RGB-farver til at personalisere streamingopsætningen. Opsætningen er simpel og ren Plug & Play ved at tilslutte Alias til en pc med USB. Gamere kan bekvemt styre gain, mute og hovedtelefonvolumen samt tilslutte et Nova-serie headset med et 3,5 mm kabel til opsætningen.

Alias Pro – Den ultimative streamingmikrofon til gamere. 

Alias Pro er en XLR-mikrofon i broadcastkvalitet, der opfanger hver eneste detalje af en brugers stemme med ekstrem nøjagtighed, mens det balancerede XLR-system med for-forstærker og 48V phantompower reducerer støj og interferens for at levere ren og kraftfuld 24-bit/48 kHz lyd. Gamere kan opgradere deres produktionsfærdigheder med XLR Stream Mixer, en professionel kommandostation, der bringer XLR-forstærkning og en audio mixingskontrol til enhver pc. SteelSeries introducerer endnu en innovation i gaming med en innovativ StreamMixer, der bruger to USB-porte med Sonar-software til at understøtte valgfri dual PC-streaming for indholdsproducenter. For nem lydmixing har Alias Pro funktionen “Træk og slip-lydrouting”, hvor streamere kan rute og mixe op til fem lydkanaler og justere dem individuelt for at skabe den perfekte oplevelse for deres publikum. Gamere har brug for hurtig og nem adgang til kontrol, og essentielle lydjusteringer som mikrofon-gain og mute er lige ved brugerens fingre. Streamere kan også tilpasse knapindstillingerne for at blande eller mute specifikke lydkanaler og overvåge niveauer og mute-status med specialdesignede LED-indikatorer, samtidig med at de holder fokus på strømmen. Gain-justeringen lyser op fra grønt til rødt for at overvåge inputniveauerne, mens omgivende RGB-belysning komplementerer opsætningen. 

De to mikrofoner kan købes for følgende pris:

Alias-mikrofon – 1.499,-

Alias Pro-mikrofon – 2.649,-

Mens en SteelSeries Boom Arm kan tilkøbes for 689,-

For køb og mere information besøg Steelseries Hjemmeside

SteelSeries Sonar For Streamers – Gratis download på: SteelSeries.com/gg/sonar-for-streamers 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Tech og gadgets