TOP 5 | Spil i oktober

Oktober er en helt vild måned for gaming, og her er månedens største titler!

Assassin’s Creed Mirage 

Udgivelsesdato: October 5, 2023
Platforme: PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One, PC
Udvikler: Ubisoft

Tid til at snigmyrde historiske personer endnu en gang! Assassin’s Creed Mirage er ude i starten af oktober!

Spillet er en fængslende tilbagevenden til seriens rødder inden for stealth-action og narrativt orienteret gameplay. Der mest af alt minder om de tidlige eventyr med Altair og Ezio i Assassin’s Creed 1 og 2. Spillet foregår i 9. århundredes Baghdad, nogle årtier før begivenhederne i Assassin’s Creed Valhalla, og det sætter spillerne midt i en pulserende by, der engang var centrum for viden, kunst, innovation og ikke mindst magt. Ubisofts forpligtelse til historisk nøjagtighed er tydelig, da de omhyggeligt har genskabt byen baseret på historisk dokumentation og tidsperiodens karakteristika.

Gameplayet i Assassin’s Creed Mirage går tilbage til seriens rødder og lægger vægt på socialt stealth, flydende parkour og episke snigmord. Det kombinerer elementer fra forskellige Assassin’s Creed-spil og tilbyder samtidig en moderne twist på klassiske gameplay-funktioner. Denne mere fokuserede tilgang suppleres af en velfortalt historie og en begrænset spilverden, der minder om det elskede Assassin’s Creed 2.

Spillets historie er sat til at være mere lineær og vækker erindringen om fortællestrukturen i de tidlige Assassin’s Creed-spil. Mens spillerne stadig kan nyde friheden til at udforske og eksperimentere, tilbyder Mirage en kortfattet og intens fortælling med en tydelig begyndelse og afslutning. Hovedpersonen, Basim Ibn Is’haq, indtager en central rolle og giver spillerne mulighed for at være vidne til hans transformation fra en trodsig ung mand til en raffineret Master Assassin med en kompleks skæbne. Derudover dykker Mirage ned i udviklingen af The Hidden Ones og kaster lys over den gamle organisation, der blev grundlagt af Aya og Bayek i Assassin’s Creed Origins. Assassin’s Creed Mirage lover at være en fascinerende tilbagevenden til seriens rødder og samtidig tilbyde friske indsigter i den rige lore i Assassin’s Creed-universet.

Spillet udkommer på PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One, PC d. 5 oktober!

Assassin’s Creed Mirage: Launch Trailer

Forza Motorsport

Udgivelsesdato: October 10, 2023
Platforme: Xbox Series X|S, Xbox One, PC
Udvikler: Turn 10 Studios

Spænd sikkerhedsselen for nu skal det gå stærkt!

Forza Motorsport er en konsolracer i simulationsstil, der omfatter en mere professionel form for motorsportskørsel. Fans vil måske kalde dette Forza Motorsport 8, men det er ikke tilfældet, da spillet faktisk en reboot af hele serien.

Forza Motorsports nært forestående titel udvikles igen af det Microsoft ejede Turn 10 Studios, det samme hold, der stod bag de øvrige Forza Motorsport-titler fra den første udgivelse i 2005 og frem til Forza Motorsport 7 i 2017.

Forza Motorsport vil indeholde over 500 biler med 800 unikke opgraderinger ved lanceringen, med detaljer så præcise som de forskellige lyde, der genereres med hver opgraderet del, inkluderet i gameplayet.

De biler, der hidtil er blevet annonceret, omfatter en liste på omkring 80 biler fra forskellige æraer og typer af racerbiler. Mange af disse vil vende tilbage fra tidligere Forza Motorsport-titler, men ‘over 100’ vil være nye for serien.

Den nye Forza Motorsport er indstillet til at omstrukturere platformen siden sin sidste udgivelse med Forza Motorsport 7. Det vil omfatte ting som forbedringer af skader med specificeret skade og snavsophobning, dynamisk tidspunkt på dagen, der påvirker banegreb, dækslitage, brændstofstyring og realtids ray tracing på banen.

Alle de dynamiske racer-egenskaber vil sikre, at “ingen to omgange nogensinde spilles ens”, plus der vil være andre seje effekter, såsom “animeret baneliv, fysisk baseret belysning og volumetrisk tågeeffekt og et fuldt proceduralt skydække, der udvikler sig organisk”, hvilket alt sammen bidrager til en mere dybdegående oplevelse.

Der skal trykkes speederen i bund d. 10 oktober hvor spillet udkommer på Xbox Series X|S, Xbox One og PC.

Forza Motorsport – Official Trailer

Lords of the Fallen

Udgivelsesdato: October 13, 2023
Platforme: PS5, Xbox Series X|S, PC
Udvikler: HEXWORKS

Forbered jer på at få fantastisk blodig tæsk i Lords of the Fallen!

Lords of the Fallen er en efterfølger(/blød reboot?) til spillet af samme navn fra 2014, og det lover en omfattende og dyb spiloplevelse. Spillet er udviklet af Hexworks og tager spil-serien til nye højder og introducerer en stor verden for spillerne at udforske, fyldt med en mangfoldig vifte af fjender og formidable episke bosskampe.

I sin kerne er Lords of the Fallen en RPG med tydelig inspiration fra Souls-spillene. Spilleren begiver sig ud på en rejse og kæmper sig fra checkpoint til checkpoint med risikoen for at miste ressourcer ved døden. Det, der adskiller spillet er dog den spændende idé om to sammenflettede verdener inden for samme spilkort: ‘Axiom’, der repræsenterer de levendes rige, og ‘Umbral’, der symboliserer de dødes verden. 

En magisk lanterne giver dig mulighed for at kigge ind i de dødes rige, hvilket åbner muligheden op for at løse gåder og få adgang til ellers utilgængelige områder. Men at bevæge sig ind i denne verden udsætter dig også for formidable modstandere og risikoen for at miste ressourcer. Døden i det levende rige giver mulighed for at krydse over til de dødes lande og få en anden chance mod fjender og bosser.

Kampene i Lords of the Fallen adskiller sig ved deres hurtigere tempo, hvilket resulterer i mere dynamiske og hektiske bosskampe. Hvis du får problemer alene kan du altid ringe til en ven, som er lige så masochistisk som dig. For Lords of the Fallen er svært, rigtig svært!

Sat i en verden efter en æra præget af mørk tyranni kredser spillets historie omkring den truende genopstandelse af dæmon-guden, Adyr. Som en af de berømte Dark Crusaders vil spillerne bevæge sig gennem både de levendes og de dødes riger i deres søgen efter at konfrontere denne formidable trussel.

Med sit udvidede omfang, konceptet med de to sammenkoblede verdener og et engagerende kampsystem har Lords of the Fallen potentiale som en spændende tilføjelse til genren for Souls-lignende RPG-spil.

Gør jer klar til at dø igen og igen d. 13 oktober på PS5, Xbox Series X|S og PC.

Lords of the Fallen – Gameplay Trailer | PS5 Games

Spider-Man 2

Udgivelsesdato: October 20, 2023
Platforme: PS5
Udvikler: Insomniac Games

Et af årets største spil kommer svingende ind på jeres PlayStation-konsoller i denne måned!

Det kommende Spider-Man 2 ser ud til at være en episk efterfølger til det succesfulde Spider-Man spil fra 2018. Det kommer til at udvikle og forbedre på en hel del parametre og et af de største nye tiltag er, at du kan veksle mellem Peter Parker’s Spider-Man og Miles Morales’.

Spillets gameplay er blevet opdateret med en masse nye unikke evner og færdigheder til hver Spider-Man. Peter Parker har nu en symbiotdragt, der giver ham aggressiv kraft og nye offensive evner, mens Miles stadig bruger sine biokemiske evner som Venom. Der er også introduceret tre separate færdighedstræer – en for hver karakter og en delt, der giver en følelse af genkendelighed mellem karaktererne.

Historiemæssigt er Kraven the Hunter bekræftet som en af spillets skurke, og han vil sammen med sine tilhængere udfordre de to Spider-Men i New York. En anden kendt Spider-Man figur som også optræder i spillet er ​​Dr. Curt Conners, også kendt som The Lizard, som ser ud til at være mere voldelig og brutal end tidligere udgaver.

Spillets kort udvides også markant med inklusionen af ​​Queens og Brooklyn, hvilket gør spilkortet dobbelt så stort som det i den foregående udgave. Det er muligt at udforske disse nye områder og besøge ikoniske steder som Midtown High og Brooklyn Visions Academy.

Selvfølgelig har spillet også et væld af nye dragter til begge Spider-Men, og inkluderer faktisk 65 forskellige kostumer, som kan tilpasses til din personlige Spider-Man! 

Samlet set ser Spider-Man 2 ud til at bygge videre på det stærke fundament fra de tidligere spil i serien og introducere nye ideer og forbedringer til spiloplevelsen, og vi kan ikke vente med at få fat i denne fantastiske edderkoppe-efterfølger d. 20 oktober eksklusivt til PS5.

Marvel’s Spider-Man 2 – Story Trailer | PS5 Games

Alan Wake II

Udgivelsesdato: October 27, 2023
Platforme: PS5, Xbox Series X|S, PC (via Epic Game Store)
Udvikler: Remedy Entertainment

Så er det tid til at tage de brune bukser på for den ikoniske spil-forfatter Alan Wake er tilbage med masser psykisk gys!

Alan Wake 2 fortsætter den mystiske fortælling fra det første spil og udvider på de uforklarlige begivenheder der fandt sted i den lille by Bright Falls. Mens detaljer om Alan Wake 2’s præcise historie stadig er sparsomme, peger slutningen på det første spil og de efterfølgende DLC’er på, at Alan stadig befinder sig i den skræmmende “Mørke Verden,” en parallel dimension med Lovecraftianske træk og den samme mørke, der forfulgte ham.

Ligesom i det forrige spil, som kommer Alans skrevne historie til at spille en stor rolle. Han forsøger tilsyneladende at skrive en skræmmende historie for at undslippe den mørke verden. En historie der begynder at blive til en realitet i den virkelige verden.

Historien introducerer også FBI-agenten Saga Anderson, der efterforsker et ritualmord i Bright Falls og opdager en uhyggelig forbindelse til Alan Wake og hans forsvinden for 13 år siden. Saga Anderson bliver en af de to spilbare karakterer og er med til at udforske de mørke hemmeligheder, der omgiver Alan Wake og byen.

Spilmekanikken i Alan Wake 2 vil tilsyneladende følge en mere moderne over-skulderen tredjepersons skydestil, ligesom i det populære Resident Evil 2 Remake. Spillere kan forvente at bruge våben til at besejre monstrøse fjender og bruge lommelygten til at forsvare sig og udforske den skræmmende verden i samme stil som forgængeren, dog med forbedret gameplay.

Mens information om spillets detaljer stadig er begrænset, har udviklerne fra Remedy antydet, at Alan Wake 2 vil være deres første “survival horror-spil.” Dette indikerer en stærkere fokus på overlevelsesaspekter i modsætning til det første spils psykologiske skræmme-elementer.

Atmosfæren er i hvert fald i top, og vi kan ikke vente med at blive blæst bagover af det nærmest Twin Peaks inspirerede spil, når det udkommer d. 27 oktober til PS5, Xbox Series X|S og PC.

Alan Wake 2 – Gameplay Reveal Trailer | PS5 Games

Det var altså 5 spil i en fantastisk Oktober måned, som I bør holde øje med!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming