Xbox 360 butikken lukker 

Til juli næste år er det slut med 360-butikken, men du vil fortsat kunne spille dine spil. 

Når vi rammer november 2023, vil det være 18 år siden Xbox 360 blev lanceret, men til næste år indtræder en ny epoke for den aldrende konsol. Det sker i takt med, at d. 29. juli 2024 vil markere dagen, hvorpå Microsoft stopper med at understøtte muligheden for at købe nye spil og DLC via Xbox 360 Store og Xbox 360 Marketplace.

I forbindelse med dette vil tjenesten Microsoft Movies og TV-appen heller ikke længere være tilgængelig på Xbox 360-konsollen. Dog vil det stadig være muligt at gøre brug af denne indtil juli næste år.

Ændringen skal ikke ses som en definitiv lukning af muligheden for at spille allerede købte produkter, da 360-spil og tidligere købte produkter stadig vil kunne spilles. Disse vil stadig være tilgængelige, ikke kun på Xbox 360-konsollen, men også på Xbox One og Xbox Series X|S hvis bagudkompatibilitet understøttes i produktet. Det vil altså stadig være muligt at spille og hente tidligere købt indhold.

I forhold til at spille online kan Xbox 360-ejere ånde lettet op for nu. Selv efter juli 2024 vil du stadig kunne spille spil og holde kontakten med venner via multiplayer i de spil, du har købt, så længe udgiveren stadig understøtter online-serverne. Dertil vil cloud-save på tværs af konsollerne stadig være tilgængeligt.

Lukningen af 360-butikken vil ikke komme til at påvirke muligheden for at købe de mange allerede bagudkompatible titler, som er at finde på Xbox One, Xbox Series X|S og Xbox.com. Desværre vil disse dog kun være at finde på netop de platforme.

Når det kommer til Microsoft Movies & TV-indhold, man allerede har købt på Xbox 360, vil disse stadig kunne afspilles på enheder med Windows 10 eller nyere styresystem, Xbox One og Xbox Series X|S. Alt indhold, du har købt fra Xbox 360 Store, vil forblive i dit bibliotek og være tilgængeligt dér.

Ønsker du yderligere information, henviser Microsoft til DETTE LINK.

Det måtte jo ske på et tidspunkt, så hvis der er nogle 360-titler, du længe har overvejet at få fingrene i, er det bare om at få det gjort inden d. 27. juni 2024.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming